Savnet krabbefisker funnet i god behold

Etter mange timers intens leting fikk letemannskaper og pårørende i natt gladmeldingen: Den savnete Sotra-mannen er i god behold.
  • Publisert: 23. sep 2011
  • Oppdatert 23. sep 2011
  • Jan Hanchen Michelsen <jan@batliv.com>
- Vi leter så lenge det er håp om å finne mannen i live, sa redningsleder Owe Froland ved Hovedredningssentralen på Sola til Bergens Tidende i går kveld, og denne gangen ga innsatsen det best tenkelige resultat.
 
Det viser seg at krabbefiskeren hadde blitt overrasket av en brå bølge som slo båten rundt i går kveld. Mannen hadde på seg seg seilervest, noe som kan ha reddet livet hans. For først etter en lang svømmetur klarte han å ta seg i land på et ubebodd nes. Mens fiskeren lette etter fastboende for å varsle at han var i god behold, så han selv den stadig mer omfattende omfattende leteaksjonen ute på fjorden. 
 
Først etter mange timers vandring i det meget ulendte terrenget fikk han i halv-to tiden i natt kontakt med et marinefartøy på vestsiden av Langøy. Båten hadde lege om bord og det ble konstatert at den savnete var uskadet. Han ble deretter kjørt hjem til familien.
 
WiPlog

Siste fra batliv.com

Siste fra seilas.no

Mest lest på havna.com

Havna.com utgis av Norsk Maritimt Forlag.
Adresse: Leangbukta 40, N-1392 Vettre, Norge. Telefon: 66 76 49 50. Telefaks: 66 76 49 51. Org. nr: 968640860.
Ansvarlig redaktør: Ole Henrik Nissen-Lie | Redaktør Havna: Magne Klann
Alt innhold er beskyttet i henhold til Lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverksloven).
powered by Sorenso
.